Appareils et accessoires
Risotto met eekhoorntjesbrood
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie1 bos
-
sjalotten gehalveerd30 g
-
40 g gedroogd eekhoorntjesbrood, in water gedrenkt en uitgeperstverse eekhoorntjesbrood schoongemaakt, in stukken300 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
risottorijst (Carnaroli, Arborio of Parboiled 14 minuten kooktijd)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water800 g
-
1 volle tl vleesbouillonpastazout1 tl
-
boter in stukken30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
1861 kJ /
444 kcal
Lipides
14.4 g
Fibre
2.1 g
Glucides
69.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Ravioli Soep met Rundsvlees
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Speculoos druiven tiramisu
1h
Beef Wellington
10h 10min
Forelmousse
5min