Appareils et accessoires
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
Asperges
-
olie20 g
-
asperges, groen schoongemaakt, in diagonale stukken gesneden (3 cm)250 g
-
pijnboompitten30 g
Daslook roomsaus en montage
-
verse daslook grof gehakt20 g
-
uien gehalveerd100 g
-
olie20 g
-
bloem10 g
-
water300 g
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 volle tl
-
zout plus extra voor kruiden½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen plus extra voor kruiden¼ theelepel
-
verse spätzle (eierpasta)500 g
-
rode paprika's ontpit200 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
324 mg
Protides
21 g
Calories
3451 kJ /
825 kcal
Lipides
36 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Salade van Rode Biet en Aardbei
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Dunne grissini
Pas d’évaluation
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Miso Udon Noedels
20min
Aardappel- en spruitjespuree
40min