Appareils et accessoires
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Prép. 10min
Total 1h
6 portie
Ingrédients
Taart basis
-
volkoren tarwebloem plus extra voor bloem200 gram
-
korianderblad, vers10 g
-
olijfolie80 g
-
water50 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie70 g
-
uien gevierendeeld150 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken gesneden100 g
-
verse bruine paddenstoelen gevierendeeld300 g
-
diepvrieskastanjes300 g
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout1 tl
-
roomkaas170 g
-
sjalotten gevierendeeld80 g
-
40 g rozijnengedroogde veenbessen40 g
-
peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.1 g
Calories
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Lipides
35.7 g
Fibre
3.1 g
Glucides
63.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
28h
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min
Sojabolognese
40min
Vijfzaden energierepen
1h 45min