Appareils et accessoires
Spaghetti Carbonara
Prép. 20min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
pecorino cheese (optionnel)2 oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
bacon cut into pieces (¼ in.)5 ½ oz
-
water60 oz
-
salt divided¾ tsp
-
spaghetti16 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from large egg1
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
986.1 mg
Protides
32.1 g
Calories
3330.7 kJ /
796.1 kcal
Lipides
33.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
88.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pasta Favorites
23 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Molten Lava Cake
45min
Lemon Garlic White Rice
35min
Potato Gratin
1h 10min
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Marinated chicken with salsa
40min
Lemon Garlic Chicken
30min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Pasta Primavera
35min