Appareils et accessoires
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
Prép. 10min
Total 1h 20min
24 pieces
Ingrédients
-
good-quality white chocolate broken into pieces180 g
-
self-raising flour plus extra to dust380 g
-
unsalted butter cut into pieces125 g
-
coffee sugar crystals plus extra to sprinkle125 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
eggs3
-
brandy30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
freeze-dried raspberries plus extra to sprinkle30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
215 mg
Protides
3 g
Calories
703.7 kJ /
168.2 kcal
Lipides
7.5 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
21.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites (part 2)
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Red velvet cake
2h 20min
Peach and custard cream muffins
50min
Milo® mousse
1h 5min
Salted caramel slice
2h 30min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Melting moments with lemon cream
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Chewy chocolate brownies
35min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min