Two-layer chocolate cake

Two-layer chocolate cake

3.3 22 évaluations
Prép. 20min
Total 3h 20min
12 portions

Ingrédients

  • cashews (see Tips), for cashew icing
    200 g
  • water for soaking
Cake
  • extra virgin olive oil for greasing
  • zucchini cut into pieces (3-4 cm)
    250 g
  • banana broken into pieces
    200 g
  • pure maple syrup
    150 g
  • brown sugar (see Tips)
    100 g
  • eggs
    4
  • milk
    100 g
  • wholemeal self-raising flour
    450 g
  • baking powder
    ½ tsp
  • raw cacao powder (see Tips)
    60 g
Chocolate cashew icing
  • brown sugar
    80 g
  • milk
    60 g
  • raw cacao powder (see Tips)
    30 g
  • cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)
    250 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 372.3 mg
Protides 13.1 g
Calories 2670.5 kJ / 635.8 kcal
Lipides 38.6 g
Fibre 8.2 g
Graisses saturées 10.5 g
Glucides 57.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...