Appareils et accessoires
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Prép. 5min
Total 45min
2 portions
Ingrédients
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
915.9 mg
Protides
24.9 g
Calories
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We celebrate our UNIQUENESS
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Triple Chocolate Muffins
1h
Gluten free focaccia bread
1h
Mango Sorbet
5min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Pumpkin Spice Mix
5min
Steamed chocolate flan cake
2h 40min
Express Strawberries Dessert
5min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Pas d’évaluation
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min