Appareils et accessoires
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Prép. 5min
Total 45min
2 portions
Ingrédients
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
915.9 mg
Protides
24.9 g
Calories
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Lipides
21.6 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
11.6 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We celebrate our UNIQUENESS
21 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut vanilla sorbet with magic chocolate topping
24h 15min
Spaghetti Carbonara
40min
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1h
Corn Tortillas
1h 25min
Nanaimo Bars
3h 5min
Grilled Fish with Mango Sambal
Pas d’évaluation
Mini banoffee bombe Alaskas
24h 30min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22h 5min
Gluten-free mini pizzas
2h
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Go-To Pizza Dough
1h