Appareils et accessoires
Choux au Craquelin with Raspberry White Chocolate Cream
Prép. 35min
Total 6h 10min
12 pieces
Ingrédients
White chocolate cream base
-
white chocolate small pieces or callets150 g
-
whipping cream (min. 30% fat)250 g
Raspberry filling
-
300 g frozen raspberriesfresh raspberries300 g
-
sugar30 g
Crumble
-
butter room temperature, in pieces80 g
-
sugar70 g
-
plain flour80 g
Steamed dough
-
water250 g
-
butter cut in pieces90 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs4
White chocolate cream
-
mascarpone cheese heavily chilled, divided into pieces250 g
Assembly
-
icing sugar (optionnel) to dust
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
219.5 mg
Protides
6.8 g
Calories
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Lipides
32.2 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
19.1 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Melting moments with passionfruit cream
45min
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Pas d’évaluation
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Red Velvet Cookies
3h
Clam Boil
55min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Orange Pound Cake
1h 15min
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h