Appareils et accessoires
Sambal Tumis
Prép. 5min
Total 1h 10min
1 jar
Ingrédients
-
dried chillies deseeded and soaked to soften, cut in 5 cm length50 g
-
fresh red chillies cut half2
-
bird's eye chilli (chilli padi)1
-
shallots peeled200 g
-
garlic cloves5
-
sugar20 g
-
salt3 tsp
-
candlenut (buah keras)5
-
raw sugar50 g
-
cooking oil140 g
-
palm sugar (gula Melaka)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
7077.7 mg
Protides
15.8 g
Calories
8961.1 kJ /
2141.8 kcal
Lipides
160.8 g
Fibre
23.6 g
Graisses saturées
23.5 g
Glucides
199.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
First Bite Maestro
10 Recettes
International
International
In Homemade We Trust
43 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Char Kway Teow
25min
Ayam Masak Kicap
40min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Nasi Lemak Basmati
30min
Mee Goreng Mamak
20min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Kelantan Noodle Soup
40min
Curry Mee
30min