Appareils et accessoires
Garnaalkroketten
Prép. 1h
Total 24h
18 porties
Ingrédients
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
203.8 mg
Protides
6.2 g
Calories
620.1 kJ /
148.2 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dit is Belgisch!
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Kalfszwezerik met lente-uien
Pas d’évaluation
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Muntthee
25min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Stoofvlees
3h 10min
Béchamelsaus
15min