Appareils et accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Prép. 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
268 kJ /
64 kcal
Lipides
0.3 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Champagne gelei
Pas d’évaluation
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
Tomatensoep met Burrata
35min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Aardappel pannenkoeken
45min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Zachte Appelcake
50min