Appareils et accessoires
Toad in the hole
Prép. 15min
Total 25h 25min
4 portions
Ingrédients
Yorkshire pudding
-
milk100 g
-
cold water100 g
-
eggs4
-
plain flour140 g
-
sea salt½ tsp
Roast sausages
-
vegetable oil2 tbsp
-
pork sausages pricked (see Tips)6
Gravy
-
vegetable oil20 g
-
onion cut into wedges (4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)100 g
-
hot water500 g
-
red wine60 g
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
VEGEMITE®1 tsp
-
plain flour30 g
-
frozen peas200 g
-
fresh thyme to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
728.7 mg
Protides
22.6 g
Calories
2333.6 kJ /
557.8 kcal
Lipides
28.6 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
7.1 g
Glucides
50.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Winter escapes
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yorkshire puddings
3h 40min
Leek and cheese tart
1h 15min
Bannofee Muffin
45min
Curried sausages
40min
Cottage pie
1h 30min
Cheese Sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Filo chicken pie
45min
Traditional sausage rolls
50min
Melting moments with lemon cream
45min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
No fail mash potato
20min