Appareils et accessoires
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Prép. 10min
Total 15min
4 portie
Ingrédients
-
nori vel in stukken1
-
gepekelde augurken in stukken50 g
-
knolselder in stukken60 g
-
rode ui klein, gehalveerd1
-
mayonaise veganistisch (zie tip)120 g
-
mosterd1 tl
-
citroensap3 - 4 scheutjes
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
witte kikkererwten, uit blik uitlekgewicht 240 g1 blik
-
roggebrood horizontaal snijden4
-
groene slabladeren4
-
komkommer dun (ongeveer 2 mm)12 sneetjes
-
tuinkers afgesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
1303 kJ /
313 kcal
Lipides
16 g
Fibre
7.2 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Kimchi
Pas d’évaluation
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Aardappelsoep met curry
35min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Muntthee
25min