Appareils et accessoires
Cider-Kipstoofpot
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1126 mg
Protides
287.6 g
Calories
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Lipides
250.5 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
68.2 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Crackers
35min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Zalm met rijst en champignons
30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Groentesticks
Pas d’évaluation
Lams- en Quinoastoofpot
Pas d’évaluation
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Miso Udon Noedels
20min