Appareils et accessoires
Roggebrood
Prép. 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingrédients
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
516 kJ /
123 kcal
Lipides
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Kunafa Brownie
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Hartige cashew roomkaas
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Aardappelpuree met de Peeler
Pas d’évaluation
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation