Appareils et accessoires
Pickled Korean daikon
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter+
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Strawberry gin fizz
10min
Faworki (crostoli)
2h
Lemon and Thyme Mocktail
Pas d’évaluation
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Asian Chicken Noodle Soup
Pas d’évaluation
Spiralized Apple Fritters
Pas d’évaluation
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30min
Piña colada
5min
Cherry tomatoes stuffed with goat's cheese and prosciutto
1h
Natillas
1h
Steak tartare
10min