Appareils et accessoires
Gluten free lentil wraps
Prép. 40min
Total 3h 40min
8 pieces
Ingrédients
-
red lentils200 g
-
water plus an extra 70-120 g, if needed500 g
-
gluten free cornflour15 g
-
sweet paprika1 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil2 - 3 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
240.9 mg
Protides
6.5 g
Calories
566.9 kJ /
135.5 kcal
Lipides
4.7 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
17.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free shortbread
1 Std. 35 Min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 Std.
Almond milk to almond pancakes
30 Min
Date and nut balls
20 Min
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 Std. 5 Min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 Std.
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Aquafaba meringue kisses
2 Std. 30 Min
Vegan burgers
45 Min