Versions compatibles
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 37 g
- Fibre
- 12.4 g
Recettes alternatives
Israeli couscous salad
1h
Quinoa salad with mango salsa
1h
Asparagus and broad bean salad
25 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Colourful quinoa salad
40min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Fresh fennel salad
10min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min