Appareils et accessoires
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Prép. 25min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1340.6 mg
Protides
24.1 g
Calories
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Lipides
50.6 g
Fibre
11.5 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus risotto
40min
Pasta primavera
1h
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Beetroot risotto
35min
Mushroom stroganoff
20min
Asparagus and pea omelette
20min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Eggplant with burghul
55min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min