Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Protides
- 23.9 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 18.1 g
- Graisses saturées
- 3.2 g
- Fibre
- 8.8 g
- Sodium
- 535.7 mg
Recettes alternatives
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Warm wasabi potato salad
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Asparagus and broad bean salad
25min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Steamed fish with green mash
50min
Lime and chilli corn
40min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min