Appareils et accessoires
Quinoa tabouli
Prép. 10min
Total 12h 40min
4 portions
Ingrédients
-
white quinoa100 g
-
water plus extra for soaking700 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only60 g
-
fresh mint leaves only60 g
-
lemon zested and juiced (approx. 20 g juice)½
-
red onion cut into pieces50 g
-
shelled unsalted pistachio nuts80 g
-
plum tomatoes deseeded and finely diced4
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
131.7 mg
Protides
7.2 g
Calories
993.3 kJ /
236.5 kcal
Lipides
15.7 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
13.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on quinoa
7 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Lentil and mint salad
3h 55min
Israeli couscous salad
1h
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Raw cauliflower tabouli
30min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Falafel
25h 30min
Cypriot grain salad
45min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min