Quinoa tabouli
TM6 TM5 TM31

Quinoa tabouli

4.6 (90 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g white quinoa
  • 700 g water, plus extra for soaking
  • 60 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 60 g fresh mint, leaves only
  • ½ lemon, zested and juiced (approx. 20 g juice)
  • 50 g red onion, cut into pieces
  • 80 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 4 plum tomatoes, deseeded and finely diced
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 pinch salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
993.3 kJ / 236.5 kcal
Protides
7.2 g
Glucides
13.8 g
Lipides
15.7 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
6.5 g
Sodium
131.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives