Zucchini lasagne

Zucchini lasagne

4.5 167 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions

Ingrédients

  • zucchini (medium), trimmed and cut into 24 long slices (approx. 3 mm thick), discarding seeded core (see Tips)
    4
  • salt plus extra for sprinkling and seasoning
    1 - 2 pinches
  • garlic cloves
    2
  • carrot cut into pieces
    100 g
  • brown onion cut into quarters
    180 g
  • celery cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil
    50 g
  • beef mince
    500 g
  • tomato paste
    70 g
  • ground paprika
    1 - 2 pinches
  • chilli powder
    1 - 2 pinches
  • dried oregano
    2 tsp
  • tomato passata
    450 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • mozzarella cut into pieces
    110 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • fresh basil leaves
    12
  • ricotta (see Tips)
    250 g
  • egg
    1
  • dried Italian herbs
    1 - 2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1079.7 mg
Protides 35.3 g
Calories 1981 kJ / 471.7 kcal
Lipides 30.4 g
Fibre 5.6 g
Graisses saturées 13.2 g
Glucides 12 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...