Appareils et accessoires
Pear and blue cheese risotto
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1294.6 mg
Protides
15.6 g
Calories
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
68.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus and saffron risotto
35min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Zucchini soup
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Beetroot risotto
35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Saffron arancini
25h 25min
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Sunny gazpacho
25min
Asparagus risotto
40min
Milanese risotto
25min