Appareils et accessoires
Pear and blue cheese risotto
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into pieces60 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine50 g
-
water700 g
-
salt1 tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
pear peeled, cored and cut into pieces (1 cm)200 g
-
unsalted butter1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1294.6 mg
Protides
15.6 g
Calories
2618.3 kJ /
623.3 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
3.6 g
Graisses saturées
13.5 g
Glucides
68.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Signature Risottos
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and fennel risotto
30 Min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Zucchini soup
25 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Beetroot risotto
35 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Mushroom tart
50 Min
Asparagus risotto
40 Min
Sabayon
15 Min