Prawn and saffron risotto
TM6 TM5 TM31

Prawn and saffron risotto

3.5 (66 évaluations )

Ingrédients

  • 560 g water, lukewarm
  • ½ tsp saffron threads
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 80 g dry sherry
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to serve
  • 200 g raw prawns, shelled and cleaned
  • ½ lemon, zest only, finely grated, no white pith
  • 2 - 3 tsp butter (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2620.4 kJ / 626.3 kcal
Protides
20.5 g
Glucides
81.6 g
Lipides
18.8 g
Graisses saturées
4.7 g
Fibre
3.8 g
Sodium
647.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives