Traditional minestrone

4.5 28 évaluations
Prép. 20min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    20 g
  • celery cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • carrot cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • tomatoes cut into quarters
    2
  • potatoes cut into pieces (2-3 cm)
    300 g
  • tomato paste
    15 g
  • water
    1000 g
  • Vegetable stock paste
    3 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • fresh basil leaves only, plus extra to garnish
    1 sprig
  • fresh parsley leaves only
    1 sprig
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • cabbage leaves of choice, cut into pieces
    100 g
  • ditalini pasta or broken spaghetti
    120 g
  • grated Parmesan cheese to sprinkle

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 71.8 mg
Protides 7.5 g
Calories 1127.6 kJ / 269.5 kcal
Lipides 5.8 g
Fibre 6.1 g
Graisses saturées 0.9 g
Glucides 48.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...