Broccoli and blue cheese soup
TM6 TM5 TM31

Broccoli and blue cheese soup

3.6 ( 45 évaluations )

Ingrédients

Macadamia and Parmesan biscuits

  • 70 g Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
  • 2 sprigs fresh rosemary leaves only
  • 70 g roasted salted macadamia nuts
  • 50 g butter softened
  • 100 g plain flour
  • ⅛ tsp ground black pepper to taste

Broccoli and blue cheese soup

  • 50 g cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
  • 250 g broccoli cut into florets
  • 300 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 300 g full cream milk
  • 1 tbsp plain flour
  • 50 - 60 g blue cheese crumbled
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
564.1 kcal / 2369.3 kJ
Protides
21.8 g
Lipides
40.2 g
Glucides
27.5 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
18.8 g
Sodium
1604 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives