![Cucumber soup Cucumber soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE8CDB7A-5A08-427D-A601-21C6BF6998BD/Derivates/BBE1C3B3-8B78-4237-8616-5112EB8E2821.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Protides
- 3.2 g
- Glucides
- 11.4 g
- Lipides
- 15.3 g
- Graisses saturées
- 10.1 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 999.3 mg
Recettes alternatives
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 分钟
Beetroot soup with herb dumplings
1klst 10 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Pea and lettuce soup with scallops
45 分钟
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Mushroom soup
30 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Cream of mushroom soup
20 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min