Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)

Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)

4.8 32 évaluations
Prép. 15min
Total 29h 45min
4 portions

Ingrédients

Slow cooked beef
  • soy sauce
    60 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • raw sugar
    1 tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • star anise
    4
  • beef rump cap (see Tips)
    800 g
Wasabi mash
  • red potatoes peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
    800 g
  • full cream milk
    200 g
  • butter
    30 g
  • wasabi paste to taste
    2 tsp
  • sea salt to taste
    1 pinch
Steamed greens
  • water
    500 g
  • bok choy (see Tips)
    1 bunch
  • spring onion/shallot cut into thin slices, to serve (optional)
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 71.137 g
Calories 2689 kJ / 640 kcal
Lipides 24.448 g
Fibre 5.315 g
Glucides 31.133 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...