Bread bowl chicken stew

Bread bowl chicken stew

4.5 8 évaluations
Prép. 30min
Total 3h 45min
6 portions

Ingrédients

  • plain flour
    50 g
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • chicken thigh fillets cut into pieces (approx. 5 cm)
    800 g
  • fresh coriander leaves only
    2 sprigs
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • bacon cut into pieces (approx. 2 cm)
    200 g
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    500 g
  • brandy
    40 g
  • red wine
    100 g
  • canned chopped tomatoes
    150 g
  • mixed fresh herbs (bouquet garni - see Tips)
    6 sprigs
  • liquid beef stock (see Tips)
    150 g
  • cob loaf (approx. 1000 g - see Tips)
    1

Infos nut. par 1 portion

Calories 807.8 kcal / 3379.8 kJ
Protides 37.7 g
Lipides 32.5 g
Glucides 85.8 g
Fibre 6.9 g
Graisses saturées 9 g
Sodium 1503.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...