Chunky mixed vegetable soup

Chunky mixed vegetable soup

4.4 90 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil
    20 - 25 g
  • mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut into pieces (2 cm)
    100 - 150 g
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celery, parsnips), cut into pieces (2 cm)
    350 - 400 g
  • mixed frozen vegetables or frozen peas (optional)
    50 g
  • water
    700 - 800 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • dried pasta of choice
    60 - 80 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 801.1 mg
Protides 5 g
Calories 800.8 kJ / 190.7 kcal
Lipides 7 g
Fibre 4.2 g
Graisses saturées 1.1 g
Glucides 25.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...