Versions compatibles
Bangers and mixed mash with caramelised onions
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bangers and mixed mash
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 - 150 g cauliflower, cut into florets
- 100 g water
- 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 12 - 15 sausages of choice (2-3 per person)
- 300 g frozen peas
- 20 - 40 g salted butter
Caramelised onions
- 2 red onions (approx. 300 g), cut into thin slices
- 2 tbsp brown sugar
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 60 g unsalted butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3427.4 kJ / 816.1 kcal
- Protides
- 35.3 g
- Glucides
- 24.9 g
- Lipides
- 62.6 g
- Graisses saturées
- 29.9 g
- Fibre
- 11.2 g
- Sodium
- 2164.7 mg
Recettes alternatives
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pork meatballs with couscous
50min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Mexican cottage pie
1h 30 min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30 min
Aussie potato salad
1h 30 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min