Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 garlic cloves
- 150 g onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)
- 30 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp onion salt
- 2 tsp sugar
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 400 g canned chopped tomatoes
- 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4-5 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- lime wedges, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2442 kJ / 581.3 kcal
- Protides
- 36.7 g
- Glucides
- 32.1 g
- Lipides
- 31.4 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 14.1 g
- Sodium
- 1224.7 mg
Recettes alternatives
Moroccan harira soup with chicken
55min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Aromatic chicken pilaf
1h 20min
Mexican chicken soup
30min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Chicken cacciatore
50min
Irish stew
1h 30min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Tomato basil chicken stew
35min