Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 garlic cloves
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves, stems and roots (see Tips), plus extra for garnishing
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tbsp olive oil
- 2 limes, cut into halves
- 350 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (2 cm)
- 750 g water
- 2 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained
- 190 g fresh tomatoes, finely diced
- 2 spring onions/shallots, trimmed and sliced
- 140 g red capsicum, deseeded and diced
- 240 g avocado, flesh only, sliced
- 180 g cabbage, shredded
- corn chips, to serve
- sour cream, to serve
- pickled jalapeño chillies, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2753.8 kJ / 655.7 kcal
- Protides
- 21.4 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 43.3 g
- Graisses saturées
- 16.3 g
- Fibre
- 13.2 g
- Sodium
- 1542.8 mg
Recettes alternatives
Pad Thai noodles with prawns
30min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Pasta alla puttanesca
35min
Chilli raita potato salad
55 Min
Beetroot salad with raita dressing
35min
Smoky Mexican bean soup
35min
Tex-Mex chicken soup
40min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Beef and coconut soup
30min
Mexican chicken stew
40min
Chicken cacciatore
50 Min