Appareils et accessoires
Carrot gnocchi with zucchini cream
Prép. 30min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve100 g
-
water plus extra for boiling500 g
-
carrots cut into thin rounds (5 mm)500 g
-
zucchini cut into cubes (1 cm)600 g
-
egg1
-
salt plus extra to season2 ½ tsp
-
plain flour250 g
-
eschalots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fresh basil leaves only, for garnishing1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2082.6 mg
Protides
19.9 g
Calories
1993 kJ /
474.5 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
54.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto verde
45 Min
Polenta
25 Min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Mashed pea and corn slice
40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.