Carrot gnocchi with zucchini cream
TM6 TM5 TM31

Carrot gnocchi with zucchini cream

4.2 ( 127 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
  • 500 g water plus extra for boiling
  • 500 g carrots cut into thin rounds (5 mm)
  • 600 g zucchini cut into cubes (1 cm)
  • 1 egg
  • 2 ½ tsp salt plus extra to season
  • 250 g plain flour
  • 30 g eschalots
  • 1 garlic clove
  • 30 g olive oil
  • 2 pinch ground black pepper
  • 1 sprig fresh basil leaves only, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
474.5 kcal / 1993 kJ
Protides
19.9 g
Lipides
17.3 g
Glucides
54.9 g
Fibre
9.4 g
Graisses saturées
6.2 g
Sodium
2082.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives