Steamed eggplant and ricotta lasagne
TM6 TM5

Steamed eggplant and ricotta lasagne

4.5 ( 58 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 5 - 10 g fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1100 g water
  • 2 tsp salt
  • 160 g dried lasagne sheets
  • 1 garlic clove
  • 50 g brown onion cut into pieces
  • 50 g carrot cut into pieces
  • 30 g celery stalk cut into pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 300 g eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 500 g canned crushed tomatoes
  • 250 g ricotta cheese drained

Infos nut.
par 1 portion
Calories
561 kcal / 2352 kJ
Protides
24 g
Lipides
29 g
Glucides
48 g
Fibre
7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives