Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 yellow capsicum (approx. 150 g), deseeded and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 tsp caraway seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 400 g filtered water
- 200 g plant-based milk of choice
- 1 tbsp stock paste (see Tips)
- 300 g frozen corn kernels
- 400 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 240 g after draining)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1051.9 kJ / 250.4 kcal
- Protides
- 8.8 g
- Glucides
- 31.8 g
- Lipides
- 7.7 g
- Fibre
- 9.2 g
Recettes alternatives
Potato and green pea curry
50min
Creamy tomato and basil soup
30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50 min.
Vegan moussaka
1h 50 min.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Mushroom stroganoff
20min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Mushroom bolognaise
45min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Butternut mac and cheese
45min