Versions compatibles
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Protides
- 32.1 g
- Glucides
- 38.1 g
- Lipides
- 24.2 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 799.4 mg
Recettes alternatives
Quick gyros with tzatziki
30min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef fajitas
30min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Hoisin pork bowl
30min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Beef tacos
25 Min
Chipotle bean and corn salad
40min
Sticky chicken
24h 35 min