Appareils et accessoires
Sticky chicken
Prép. 15min
Total 24h 35min
4 portions
Ingrédients
-
chicken thigh fillet (approx. 600 g)4 - 6
-
honey20 g
-
tamari or soy sauce40 g
-
almond butter40 g
-
fresh long red chilli1
-
lime juice only1
-
fresh coriander leaves and stems1 bunch
-
rice200 g
-
water900 g
-
broccolini trimmed (see Tips)1 - 2 bunches
-
fresh baby spinach leaves80 - 100 g
-
extra virgin olive oil to drizzle2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
786.7 mg
Protides
36.9 g
Calories
2047.9 kJ /
487.6 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
43.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sam Wood
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced lamb pie
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Hoisin pork bowl
45 min
Sticky sesame chicken
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chicken and spinach enchiladas
40 min