Appareils et accessoires
Sticky chicken
Prép. 15min
Total 24h 35min
4 portions
Ingrédients
-
chicken thigh fillet (approx. 600 g)4 - 6
-
honey20 g
-
tamari or soy sauce40 g
-
almond butter40 g
-
fresh long red chilli1
-
lime juice only1
-
fresh coriander leaves and stems1 bunch
-
rice200 g
-
water900 g
-
broccolini trimmed (see Tips)1 - 2 bunches
-
fresh baby spinach leaves80 - 100 g
-
extra virgin olive oil to drizzle2 - 3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
786.7 mg
Protides
36.9 g
Calories
2047.9 kJ /
487.6 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
3.3 g
Glucides
43.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sam Wood
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Hoisin pork bowl
45min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Warm satay chicken salad
55min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Asian-style pork noodles
1h
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min