Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
TM6

Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)

2.2 (5 évaluations )

Ingrédients

Rosemary Ice Cream

  • 795 g oat milk
  • 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 60 g white sugar
  • 200 g sugar syrup (see Tips)
  • ½ teaspoon xanthan gum

Apple Mousse

  • 425 g water
  • 1020 g Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges
  • 215 g white sugar
  • 1 tsp agar agar
  • oil spray
  • 315 g aquafaba
  • 2 tsp coconut cream
  • 1 pinch cream of tartar
  • ½ tsp xanthan gum

Toasted Oat Crumble

  • 1 tsp fresh rosemary, leaves only, chopped
  • 140 g brown sugar
  • 70 g rolled oats
  • 155 g plain flour
  • 1 tsp salt
  • 155 g vegan butter, in pieces (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1847.8 kJ / 441.6 kcal
Protides
4.4 g
Glucides
82.5 g
Lipides
11.6 g
Graisses saturées
3.2 g
Fibre
3.8 g
Sodium
347.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives