Appareils et accessoires
Asparagus and broad bean salad
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
364.2 mg
Protides
12 g
Calories
1114 kJ /
265.3 kcal
Lipides
21.3 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Brown rice salad
40min