Roasted eggplant
TM5 TM6

Roasted eggplant

3.9 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 2 eggplants, cut into halves lengthways
  • salt, for sprinkling
  • 70 g harissa paste (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 65 g extra virgin olive oil
  • 70 g shelled unsalted pistachio nuts
  • 2 slices bread (approx. 70 g), torn into pieces
  • 1 ½ tsp sumac
  • pomegranate arils, for garnishing (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1744.6 kJ / 415.4 kcal
Protides
9.4 g
Glucides
2.7 g
Lipides
30 g
Fibre
4.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives