Versions compatibles
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1994 kJ / 475 kcal
- Protides
- 18.5 g
- Glucides
- 17.5 g
- Lipides
- 36 g
- Graisses saturées
- 12.6 g
- Fibre
- 5.7 g
- Sodium
- 437.5 mg
Recettes alternatives
Pumpkin tart
2j 15 menit
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Ginger bundt cake
1h
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1sa 35 dk
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Spinach and feta galette
1u. 50min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Pepita almond Florentines
1h
Feta, spinach and potato frittata
1h
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min