Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
TM6 TM5

Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust

4.4 ( 163 évaluations )

Ingrédients

Oat and Parmesan crust

  • butter for greasing
  • 70 g raw almonds
  • 40 g sesame seeds
  • 150 g rolled oats
  • 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • ¼ tsp sea salt
  • 80 g water

Silverbeet filling

  • 2 garlic cloves
  • 80 g red onion cut into wedges (1 cm), segments separated
  • 2 tbsp olive oil
  • 6 sprigs fresh thyme leaves only
  • 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
  • 120 g fresh silverbeet leaves only, cut into thin strips
  • 4 eggs
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 3 pinches sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 70 g soft goat's cheese

Infos nut.
par 1 portion
Calories
475 kcal / 1994 kJ
Protides
18.5 g
Lipides
36 g
Glucides
17.5 g
Fibre
5.7 g
Graisses saturées
12.6 g
Sodium
437.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives