Beetroot, feta and spinach quiche

Beetroot, feta and spinach quiche

3.8 90 évaluations
Prép. 30min
Total 1h 40min
8 portions

Ingrédients

Pastry
  • buckwheat groats
    200 g
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter chilled and cut into pieces
    100 g
  • water
    45 g
  • plain flour for dusting
Filling
  • brown onion cut into halves
    100 g
  • garlic clove
    1
  • raw beetroot peeled and cut into quarters
    250 g
  • eggs
    5
  • full cream milk
    400 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • fresh spinach leaves torn into pieces
    50 g
  • feta cheese cut into pieces (1 cm)
    100 g

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 285.8 mg
Protides 12.5 g
Calories 1323 kJ / 315 kcal
Lipides 18.6 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 10.5 g
Glucides 23 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...