Versions compatibles
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed butter
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g fresh chives, cut into pieces (4 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 120 g unsalted butter, softened
Steamed mushrooms
- 200 g pearl barley, soaked overnight
- 20 g dried porcini mushrooms
- 400 g boiling water
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 80 g fresh portobello mushrooms
- 2 tbsp olive oil
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g water
- 4 fresh portobello mushrooms, gills and stems removed, if preferred
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g hazelnuts, roasted and skins removed
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2802.5 kJ / 667.3 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 36.3 g
- Lipides
- 47.5 g
- Graisses saturées
- 20.9 g
- Fibre
- 11.3 g
- Sodium
- 340.5 mg
Recettes alternatives
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 Std. 35 Min
Spinach and feta galette
1h 50min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Lentil moussaka
3h 30min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Asian cucumber salad
10 Min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min