Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 38.9 g
- Lipides
- 11.9 g
- Graisses saturées
- 1.8 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 884.6 mg
Recettes alternatives
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45min
Superfood salmon salad
1sa 5 dk
Freekeh and broad bean salad
2sa 30 dk
Colourful quinoa salad
40min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 dk
Warm Mediterranean couscous salad
30 dk
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1sa
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Sweetcorn and black rice salad
1sa
Quinoa salad with mango salsa
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Quinoa salad with chicken and avocado
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