Appareils et accessoires
Planked Amaretto peaches with ricotta
Prép. 25min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
water for soaking
-
peaches (ripe but firm), cut into halves, stones removed and flesh scored (see Tips)4
-
caster sugar2 tbsp
-
Amaretto® liqueur (see Tips)2 - 3 tbsp
-
Amaretti biscuits (see Tips)50 g
-
unsalted butter40 g
-
flaked almonds30 g
-
coconut flakes20 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra for decorating2 sprigs
-
ricotta (see Tips)250 g
-
pure maple syrup1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest (no white pith)1 tsp
-
almond oil for drizzling (see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
129.9 mg
Protides
10.9 g
Calories
1805.6 kJ /
429.9 kcal
Lipides
24.3 g
Fibre
7.3 g
Graisses saturées
12.5 g
Glucides
3.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Barbecue
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Kimchi queso dip
3 h 15 min
Pineapple parcels
1 h
Sliders with sunflower sauce
40 min
Ricotta fruit tart
1 h 30 min
Bloody Maria
2 h 45 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Spring frittata
1 h 15 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 h 15 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 h
Spinach and feta muffins
40 min