Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Wakame gomasio
- 50 g unhulled sesame seeds
- 50 g black sesame seeds
- 2 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 1 tsp Celtic sea salt (see Tips)
Honey ginger tofu
- 700 - 750 g firm tofu, cut into thick slices (1.5 cm)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 30 g rice wine vinegar
- 50 g tamari sauce
- 50 g honey
- 40 g mirin
- 1 - 2 tsp Sriracha® sauce, to taste
- 2 tsp sesame oil, plus extra for frying
Greens
- 500 g water
- 1 bunch broccolini, stems only, trimmed and cut into pieces (10 cm); florets reserved separately
- 1 bunch bok choy, stems only, cut into pieces (10 cm); leaves reserved separately
- 50 g red onion, cut into slices (5 mm)
- 100 g sugar snap peas, cut into halves
- 1 fresh red chilli, cut into thin slices (optional)
- fried shallots, for garnishing
- sesame seeds, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2392 kJ / 569.5 kcal
- Protides
- 35.6 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 34.7 g
- Graisses saturées
- 4.3 g
- Fibre
- 15.3 g
- Sodium
- 1643.3 mg
Recettes alternatives
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Vegetarian chilli
1h 5 min
Yasai miso ramen
35 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Tofu scramble
25 min
Chilli con tempeh
20min
Soba noodle mee goreng
40 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2h 30 min