Appareils et accessoires
Russian beetroot salad
Prép. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingrédients
-
pickled cucumber cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut into pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut into small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
sauerkraut (optionnel)100 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (optionnel)20 g
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
583 kJ /
139 kcal
Lipides
8 g
Fibre
3.3 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hunters' stew
1 godz.
Fennel digestive
30 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Ukrainian borscht
35 min
Black forest pudding
1 godz. 15 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Basic vegetable stock
1 godz.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Sauerkraut salad
10 min
Asparagus risotto
40 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min