Appareils et accessoires
Vienna sausages with split pea soup
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
bacon cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
olive oil20 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
potatoes peeled and cut into quarters150 g
-
leek trimmed and cut into pieces (1 cm)150 g
-
green split peas (see Tips)200 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh marjoram leaves only1 tbsp
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
Vienna sausages4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
634.1 mg
Protides
18 g
Calories
1533.5 kJ /
365 kcal
Lipides
24 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
7.3 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Oktoberfest
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Warm cabbage dish
15min
Sauerkraut soup
50min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Tuscan bean soup
30min
Salt cod gratin
50min
Lentil hotpot
12h 45min
Minestrone
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Grisons barley soup
1h 15min