Appareils et accessoires
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
717.8 mg
Protides
11.5 g
Calories
753 kJ /
179.3 kcal
Lipides
13 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Zucchini
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Cauliflower mash
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Sauerkraut
168h 35min
Stuffed zucchini
1h 5min
Veal pizzaiola
40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Lamb and feta meatballs
30min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min